[ www.ufuselen.com Anasayfasına dön ]     [ ufukselen mail ]
www.ufukselen.com Forum Ana Sayfa www.ufukselen.com
Hayat Akıyor ... Sen Duruyorsun

SSSSSS    AramaArama    Üye ListesiÜye Listesi    Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları     KayıtKayıt     ProfilProfil    Özel MesajÖzel Mesaj    GirişGiriş

Bende Buradayım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.ufukselen.com Forum Ana Sayfa -> Bende Buradayım :)
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BAHRİŞİN

MesajTarih: Çrş Oca 16, 2008 7:47 pm    Mesaj konusu: Bende Buradayım Alıntıyla Cevap Gönder

Slm Bende Buradayım
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
sedai

MesajTarih: Çrş Oca 14, 2009 9:56 pm    Mesaj konusu: Re: Bende Buradayım Alıntıyla Cevap Gönder

BAHRİŞİN yazmış:
Slm Bende Buradayım

ufuk kardeşim telefonunu kaybettiğim için seni arayamıyorum...tekirdağlı şairler antolojisi adı altında yeni bir antoloji derliyoruz...sayımız 90 ı buldu...katılımın bizi sevindirir...yanlız vakit çok dar...en son tarih 18.01.2009...tel.nom 0 506 667 62 38 sedai kavrık...Google'dan sedai kavrık yazarsan orda türkiyenin sitesi ''İnanamıyorum Video'' ya tıklayıp şiirime çektiğim klibi izleyebilirsin...sevgilerimle...hoşçakal...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
BAHRİŞİN

MesajTarih: Pzr Oca 18, 2009 2:18 pm    Mesaj konusu: ÜSTAD Alıntıyla Cevap Gönder

DEĞERLİ Üstadım Link çalışmıyor
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    www.ufukselen.com Forum Ana Sayfa -> Bende Buradayım :) Tüm zamanlar GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız